Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub formă de prototip - iată imagini

1.319 ori
<b>Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub formă de prototip - iată imagini</b>Se vorbește de ceva vreme despre "timiditatea" celor de la Sony Ericsson de a trece în segmentul dual core de telefoane, dar și în cel Windows Phone. Iată că prima ispravă a fost deja realizată, cu două noi modele dual core fiind prezentate deja...

Se vorbește de ceva vreme despre "timiditatea" celor de la Sony Ericsson de a trece în segmentul dual core de telefoane, dar și în cel Windows Phone. Iată că prima ispravă a fost deja realizată, cu două noi modele dual core fiind prezentate deja la CES (Xperia Ion și Xperia S). Acum așteptăm și debutul pe piața WP, care e mai aproape decât credem, dacă ne luăm după imaginea de mai jos, cu un prototip Sony Ericsson cu OS Microsoft la bord.

Nu e prima oară când vedem imagini cu un Windows Phone al celor de la Sony Ericsson, dar modelele precedente au rămas la grad de prototip și speculație, fiind în cele din urmă anulate. Cel mai interesant fusese device-ul numit Julie, un slider QWERTY care promitea să ofere ceva original utilizatorilor WP7. De la acea scăpare și până acum SE și-a păstrat fidelitatea față de Android și s-a axat pe seria Xperia, dar acum poate că japonezii sunt în sfârșit gata să facă trecerea spre OS-ul Microsoft.

Ceea ce vedeți aici sunt două imagini noi cu un prototip misterios SE cu Windows Phone, care pare a fi un device cu butoane Windows capacitive și a cărui grosime duce cu gândul poate la un slider. Mobile World Congress se apropie cu pași rapizi și va fi momentul perfect să aflăm ce gândește cu adevărat Sony și cât de diversificate sunt planurile lor după ce au preluat toate acțiunile Sony Ericsson. Cum vă suna un smartphone cu tastatura glisantă, Windows Phone 7.5 Mango, procesor de 1.4 GHz, ecran de 4 inch și camera de 12 megapixeli?

Telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la bord, acum sub formă de prototip - iată imagini

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×