ASUS pregătește telefoane de 4, 5 și 6 inch conform noului său teaser pentru CES 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.332 ori
<b>ASUS pregătește telefoane de 4, 5 și 6 inch conform noului său teaser pentru CES 2014 (Video)</b>De îndată ce ne vom trezi din amorțeala petrecerii de Anul Nou va începe o avalanșă de lansări de produse noi în 2014, cu ocazia lui CES din Las Vegas. Printre invitații speciali la eveniment se numără și ASUS, care a pregătit câteva...

De îndată ce ne vom trezi din amorțeala petrecerii de Anul Nou va începe o avalanșă de lansări de produse noi în 2014, cu ocazia lui CES din Las Vegas. Printre invitații speciali la eveniment se numără și ASUS, care a pregătit câteva terminale cel puțin interesante.

Avem și un nou teaser, care pare a indica prezența unor handseturi de nouă generație la showul tech. Cu câteva zile în urma vedeam un teaser cu privire la o tabletă dual boot cu Windows și Android, iar acum avem clipul de mai jos. în el remarcăm o serie de bile colorate care sar prin Taipei, Taiwan și au numere scrise pe ele. Observăm cifrele 4, 5 și 6, probabil referindu-se la diagonalele noilor terminale ale companiei.

Pe fundal se aud și sunete specifice telefoanelor mobile, deci totul devine clar. E probabil vorba aici despre acele modele MeMoFone, despre care se vorbește de atât de multă vreme. ASUS are o tradiție pozitivă la CES, prezentând mereu terminale atractive, iar în 2014 ar putea bate recordul la numărul de noi device-uri lansate.

Așteptăm printre altele și un nou PadFone, noi tablete cu preț accesibil și poate și un nou flagship cu Android.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×