ASUS pregătește telefoane de 4, 5 și 6 inch conform noului său teaser pentru CES 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.386 ori
<b>ASUS pregătește telefoane de 4, 5 și 6 inch conform noului său teaser pentru CES 2014 (Video)</b>De îndată ce ne vom trezi din amorțeala petrecerii de Anul Nou va începe o avalanșă de lansări de produse noi în 2014, cu ocazia lui CES din Las Vegas. Printre invitații speciali la eveniment se numără și ASUS, care a pregătit câteva...

De îndată ce ne vom trezi din amorțeala petrecerii de Anul Nou va începe o avalanșă de lansări de produse noi în 2014, cu ocazia lui CES din Las Vegas. Printre invitații speciali la eveniment se numără și ASUS, care a pregătit câteva terminale cel puțin interesante.

Avem și un nou teaser, care pare a indica prezența unor handseturi de nouă generație la showul tech. Cu câteva zile în urma vedeam un teaser cu privire la o tabletă dual boot cu Windows și Android, iar acum avem clipul de mai jos. în el remarcăm o serie de bile colorate care sar prin Taipei, Taiwan și au numere scrise pe ele. Observăm cifrele 4, 5 și 6, probabil referindu-se la diagonalele noilor terminale ale companiei.

Pe fundal se aud și sunete specifice telefoanelor mobile, deci totul devine clar. E probabil vorba aici despre acele modele MeMoFone, despre care se vorbește de atât de multă vreme. ASUS are o tradiție pozitivă la CES, prezentând mereu terminale atractive, iar în 2014 ar putea bate recordul la numărul de noi device-uri lansate.

Așteptăm printre altele și un nou PadFone, noi tablete cu preț accesibil și poate și un nou flagship cu Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×