ASUS pregăteşte un ZenFone cu cameră triplă pentru lansare foarte curând, plus o tabletă Chrome OS

552 ori
<b>ASUS pregăteşte un ZenFone cu cameră triplă pentru lansare foarte curând, plus o tabletă Chrome OS</b>La mijloc de săptămână aflăm o veste tare interesantă, aceea că ASUS pregătește lansarea unui model ZenFone echipat cu o cameră triplă în spate. Nu știm exact denumirea acestui device, dar avem o fotografie reală care confirmă

După 2 scăpări importante de prototipuri ZenFone 6, azi aflăm extra detalii despre planurile ASUS pentru perioada următoare. Vin de la zvonacul Roland Quandt, care are informaţii de la insideri.

Roland scrie pe Twitter că în perioada imediat următoare ASUS va lansa un telefon cu cameră triplă, care are numele de cod ZB634KL. Alte surse afirmă că terminalul va fi succesorul lui ASUS ZenFone Max Pro (M1), judecând după numele său de cod (Max Pro M1 are numele de cod ZB601KL). Numărul "63" ar însemna o diagonală de 6.3 inch, iar "K" şi "L" înseamnă procesor Snapdragon şi 4G LTE.

Sunt şanse ca acest device să apară sub numele ASUS ZenFone Max Pro (M2) foarte curând. Va sosi şi ASUS ZB632KL cu o cameră triplă, plus modelele ZB631KL şi ZB633KL (un posibil ZenFone Max M2). Mai aflăm şi că ASUS lucrează la o tabletă cu Chrome OS, prima sa tentativă în acest segment. Vine ca rival pentru Chromebook Tab 10 şi Pixel Slate şi va avea o diagonală de 10 inch.

Această tabletă ar fi gata pentru o prezentare la CES 2019. Aşteptăm detalii şi despre celelalte telefoane şi mai ales despre ASUS ZenFone 6, al cărui breton lateral nu prea m-a convins la scăpări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×