ASUS ROG Phone e torturat de JerryRigEverything: zgâriat, îndoit şi ars, dar "coafura rezistă" (Video)

1.047 ori
<b>ASUS ROG Phone e torturat de JerryRigEverything: zgâriat, îndoit şi ars, dar "coafura rezistă" (Video)</b>Pe final de an JerryRigEverything a accelerat şi a trecut prin câteva telefoane care s-au lăsat aşteptate pe masa sa de teste. Recent l-a desfăcut şi zgâriat pe ZTE Nubia X, asta după ce a îndoit un iPad Pro (2018) şi a

Pe final de an JerryRigEverything a accelerat şi a trecut prin câteva telefoane care s-au lăsat aşteptate pe masa sa de teste. Recent l-a desfăcut şi zgâriat pe ZTE Nubia X, asta după ce a îndoit un iPad Pro (2018) şi a crăpat un Huawei Mate 20 Pro. Hai să vedem cum stă ASUS ROG Phone la aceste teste.

ASUS ROG Phone

După ce ne trece printr-un unboxing (făcut de noi încă de la început de noiembrie), Jerry începe să îi zgârie ecranul lui ROG Phone. După cum era de aşteptat nu avem sticlă de safir aici şi avem parte de clasicul Gorilla Glass 5, care se zgârie la nivelul 6 din 10. Grila pentru difuzorul de convorbiri e foarte rezistentă şi pe lângă lookul de cupru ar avea ceva plastic deasupra, care rezistă mult la zgarieturile insistente ale lui Jerry.

ASUS ROG Phone

Avem ocazia să vedem şi o mică disecţie pentru accesoriul AeroCooler, acel ventilator ataşabil la telefon. Văd că şi spatele din sticlă rezistă cu brio la zgârieturi. Cât despre testul cu bricheta, panoul AMOLED rezistă 32 de secunde la flacără şi nu îşi mai revine. Încă încercăm să înţelegem de ce face Jerry această proba, dar în fine, trecem peste. Trebuie spus şi faptul că atât camerele din spate, cât şi cea din faţă sunt acoperite cu sticlă, deci nu au probleme la contactul cu lamele vloggerului.

Pe noi ne interesează testul de îndoire, care se lasă cu nişte troznituri şi ceva flexare, dar fără daune catastrofale. ASUS ROG Phone a trecut testele lui JerryRig, după cum ne şi aşteptam de altfel, handsetul fiind realizat din materiale premium bine închegate. Sunt tare curios să văd şi disecţia sa, dacă o face YouTuberul. Mai ales de mecanismele de răcire sunt curios.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×