ASUS Transformer Prime dat În judecată de roboți de jucărie

1.941 ori
<b>ASUS Transformer Prime dat În judecată de roboți de jucărie</b>ASUS Transformer Prime, probabil cea mai dorită tabletă a momentului, pe care o avem în teste chiar acum s-a lovit de o nouă problemă, de această dată una de trademark. Hasbro, creatorul seriei Transformers, al animațiilor, jucăriilor și...

ASUS Transformer Prime, probabil cea mai dorită tabletă a momentului, pe care o avem în teste chiar acum s-a lovit de o nouă problemă, de această dată una de trademark. Hasbro, creatorul seriei Transformers, al animațiilor, jucăriilor și filmelor cu roboți care se transformă în mașini afirmă că numele Transformer Prime este o încălcare clară de trademark pentru că este asociat cu robotul Optimus Prime.

Aici mă întreb de ce nu au avut și cei de la LG probleme, atunci când au creat seria Optimus și mai ales pentru că tableta Optimus Pad avea roboți Transformers în reclama sa oficială. Hasbro afirma că ASUS ar fi "furat" acest nume fără să ceară vreo permisiune și că există riscul ca tableta să se vândă mai bine, fiind asociată cu Autoboții din celebrul serial de animație și cu tehnologia acestora.

Va fi oare ASUS forțată să schimbe numele acestui device quad core care a avut și așa destule de pătimit până acum? Vă reamintesc că device-ul trebuie lansat din august, a fost amânat pentru octombrie, apoi decembrie, iar acum va ajunge în magazine în ianuarie. între timp s-a vorbit despre probleme cu procesorul Nvidia Tegra 3, probleme cu conectivitatea WiFi și Amazon a anulat la un moment dat o serie de comenzi pentru tableta în mod inexplicabil... Să sperăm că ghinioanele se vor opri aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×