Bixby (Voice) este în sfârşit activ, cu comenzi vocale în limba engleză

2.387 ori
<b>Bixby (Voice) este în sfârşit activ, cu comenzi vocale în limba engleză</b>La luni bune după lansarea lui Samsung Galaxy S8, Bixby este în sfârşit activ, în varianta cu comenzi vocale în limba engleză şi cu feedback la pachet. Deocamdată debutul a fost marcat în SUA şi bănuiesc că mai avem ceva de aşteptat până vine în Europa.

La luni bune după lansarea lui Samsung Galaxy S8, Bixby este în sfârşit activ, în varianta cu comenzi vocale în limbă engleză şi cu feedback la pachet. Deocamdată debutul a fost marcat în SUA şi bănuiesc că mai avem ceva de aşteptat până vine în Europa.

La începutul lunii trecute nu păream să vedem un progres prea mare al acestui asistent, care se poticnea în gramatică şi sintaxa limbii engleze. Acum problemele par a se fi rezolvat şi Galaxy S8 îşi poate atinge potenţialul maxim. Recent am aflat că Bixby s-a descurcat de minune în sud coreeană în prima fază. Acum devine bilingv şi oferă suport pentru engleză în Coreea de Sud şi SUA.

Prin intermediul asistentului veţi putea interacţiona via comandă vocală cu mai toate aplicaţiile de pe device şi cu funcţiile pe care le oferă. Bixby poate aprinde blitzul, să pornească o melodie, să facă un selfie, să seteze remindere şi să caute un anumit fişier sau fotografie. Veţi putea să îl controlaţi atât prin touch, cât şi prin voce şi text.

Va suporta şi anumite aplicaţii third party şi softuri speciale disponibile via Bixby Labs. Odată cu lansarea sa, YouTube-ul a fost invadat cu tutorialele video de mai jos, care învaţă publicul american cum să folosească rivalul lui Amazon Alexa, Google Assistant, Cortana şi Siri. Din păcate un prim review al lui Bixby îl are The Verge şi nu par deloc mulţumiţi de el. Îl numesc doar un "S Voice evoluat".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×