Operatorul american T-Mobile va actualiza terminalele Galaxy J7 Prime și Galaxy Tab E la Android Oreo

1.063 ori
<b>Operatorul american T-Mobile va actualiza terminalele Galaxy J7 Prime și Galaxy Tab E la Android Oreo</b>Aflăm astăzi o informație foarte interesantă direct din SUA acolo unde operatorul T-Mobile plănuiește actualizarea la Android Oreo pentru terminalele Samsung Galaxy J7 Prime și Galaxy Tab E, release care va ajunge oficial în perioada următoare

Aflăm astăzi că operatorul american T-Mobile a luat decizia de a actualiza terminalele Samsung Galaxy J7 Prime și Galaxy Tab E 8.0 la Android Oreo, asta bineînțeles după discuții purtate cu Samsung pentru a se ajunge la un acord. Vorbim despre variantele disponibile în oferta operatorului care sunt diferite de cele comercializate în alte regiuni, astfel că ne putem aștepta ca update-ul să sosească doar local în SUA via T-mobile.

Samsung Galaxy J7 Prime

Nu sunt oferite totuși alte informații despre data la care actualizările vor sosi, dar bănuim că până în primăvară vom vedea Oreo pe dispozitivele mai sus menționate. J7 Prime este un smartphone de nivel mid-range lansat în septembrie 2016 ce sosește cu ecran FHD de 5.5 inch, procesor Exynos, 3 GB RAM și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli echipată cu autofocus și deschidere f/1.9.

Samsung Galaxy

Galaxy Tab E 8.0 este o tabletă în schimb, dispozitiv cu ecran HD de 8 inch, 1.5 GB RAM și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.3 GHz. Are și 16 GB de stocare flash, slot pentru carduri microSD și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus în spate. Urmărim evoluția acestei știri și revenim cu un update odată ce aflăm noutăți!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×