Xiaomi lucrează la actualizarea Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul Pocophone F1

1.398 ori
<b>Xiaomi lucrează la actualizarea Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul Pocophone F1</b>În acest weekend aflăm și o veste tare bună, aceea că Xiaomi a început să lucreze la actualizarea Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1. Acesta este cel mai ieftin flagship de pe piață cu procesor Snapdragon 845

Weekend-ul vine cu o veste tare bună pentru posesorii de terminale Xiaomi Pocophone F1, aceea că firma chineză a început dezvoltarea pachetului software bazat pe Android 9.0 Pie. Vestea este confirmată de către o listare marca GeekBench, acolo unde flagship killer-ul din acest an se afișează cu noul release la bord și cu dotările deja cunoscute: procesor Snapdragon 845 și 6 GB de RAM.

Xiaomi Pocophone F1

Trebuie spus faptul că aceste scoruri înregistrate sunt ceva mai mici decât cele obținute în varianta cu Android Oreo, motivul fiind acela că avem de-a face cu un build aflat în stadiul inițial de dezvoltare. Ținând cont de această apariție nu ar fi exclus să vedem actualizarea la Android Pie oferită undeva în perioada octombrie-noiembrie.

Vă amintim că Xiaomi Pocophone F1 este un hit la nivel global, telefonul sosind rapid și pe masa noastră de teste. A primit o recenzie detaliată pe care o puteți citi sau viziona în format video de aici și aveți la dispoziție și teste detaliate de baterie, cameră foto și desigur benchmark-uri. Cel mai bun preț actual este de 1.699 lei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×