LG brevetează un telefon pliabil şi transparent de această dată; Iată modul în care va opera

1.086 ori
<b>LG brevetează un telefon pliabil şi transparent de această dată; Iată modul în care va opera</b>LG este una dintre cele mai prolifice companii, când vine vorba de telefoane pliabile... dar doar în faza de brevet. În general au abordat formatul de pliabil vertical, tip telefon cu clapetă/clamshell, dar acum au creat ceva complet

LG este una dintre cele mai prolifice companii, când vine vorba de telefoane pliabile... dar doar în faza de brevet. În general au abordat formatul de pliabil vertical, tip telefon cu clapetă/clamshell, dar acum au creat ceva complet nou. Compania sud coreeană a inventat un telefon pliabil care este şi transparent şi care poate fi operat cu input din spate.

Brevet LG

Compania sud-coreeană a testat ecrane transparente în ultimii ani, sub multiple forme. La CES 2019 a adus un televizor OLED cu transparenţă de 40%. De asemenea la show-ul tech SID 2018 a adus un ecran flexibil şi transparent OLED 4K de 77 inch. Noul brevet prezintă un terminal cu ecran pliabil şi transparent pe ambele segmente care se îndoaie.

Brevet LG

Acsta este un telefon pliabil, al cărui brevet a fost înregistrat acum 3 ani, dar aprobat în această săptămână de USPTO. Are un ecran cu muchii foarte înguste, în format tabletă și se închide şi deschide ca o carte. Odată deschis are două zone, cea dreaptă şi stângă. Fiecare poate fi setată pe un nivel diferit de transparență sau opacitate, care poate varia şi în funcţie de aplicaţie.

Gradul de transparență se schimbă şi în funcţie de modul în care ţii device-ul. Când e plat transparența e minimă, dar cum îl pliezi puţin creşte transparența şi poţi privi prin ecran. Dacă informaţia de pe ecran are o transparenţă de peste 20% atunci se activează senzorul tactil din spate. Veţi putea deci opera telefonul din spate şi să vedeţi mâinile chiar.

Documentele menţionează şi o cameră frontală şi una principală cu multiple obiective şi un senzor laser. Am putea vedea un prototip la IFA 2019 cel vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×