Au Început pregătirile pentru lansarea lui iPad 3 - s-au Întors decorațiunile colorate

1.185 ori
<b>Au Început pregătirile pentru lansarea lui iPad 3 - s-au Întors decorațiunile colorate</b>Apple a început încă de ieri pregătirile pentru marea conferință de pe 7 martie, atunci când va prezenta în San Francisco, la centrul Yerba Buena noul său produs. Este vorba despre iPad 3 sau iPad 2 HD, noul nume nefiind știut încă. &nbsp;...

Apple a început încă de ieri pregătirile pentru marea conferință de pe 7 martie, atunci când va prezenta în San Francisco, la centrul Yerba Buena noul său produs. Este vorba despre iPad 3 sau iPad 2 HD, noul nume nefiind știut încă.

Deocamdată a fost montat un banner colorat cu logo-ul companiei, iar muncitorii au început să acopere fereastra din sticlă a centrului încă de vineri dimineață. Apple are acest obicei, de a crește agitația în jurul evenimentelor sale, cu decorațiuni care uneori oferă indicii cu privire la noile produse. Deja de la jumătatea zilei de vineri muncitorii au făcut jumătate din treaba, când vine vorba de lipirea modelului colorat pe ferestrele centrului.

în acest an avem o combinație de culori vii în fundal și un logo mare și alb Apple în partea frontală. E destul de clar faptul că Apple va prezenta un iPad cu o rezoluție mai bună la evenimentul de miercuri, deoarece și invitațiile la conferința aveau reprezentat un astfel de terminal cu o rezoluție fantastică. Decorațiunile de la evenimentul Apple de acum un an aveau un fundal alb și logo-ul Apple pe negru, înconjurat de puncte colorate.

Au Început pregătirile pentru lansarea lui iPad 3 - s-au Întors decorațiunile colorate

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×