Au sosit invitațiile ASUS la MWC 2013! Iată ce ni se pregătește!

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.031 ori
<b>Au sosit invitațiile ASUS la MWC 2013! Iată ce ni se pregătește!</b>O privire aruncată rapid în calendare ne arată că suntem în luna februarie, luna lui MWC 2013 și poate luna în care vom atinge primul telefon 8 core. Colegul Emil Dragotă se pregătește să plece la Mobile World Congress 2013, desfășurat în...

O privire aruncată rapid în calendare ne arată că suntem în luna februarie, luna lui MWC 2013 și poate luna în care vom atinge primul telefon 8 core. Colegul Emil Dragotă se pregătește să plece la Mobile World Congress 2013, desfășurat în Barcelona începând cu data de 25 februarie și astăzi am primit și invitație de la ASUS la eveniment.

Conferința companiei care a dat pieței super device-uri precum PadFone sau Transformer Infinity Pad va avea loc chiar în prima zi de MWC, pe 25 februarie și vom fi acolo pentru live blogging. Se zvonește că vom vedea tablete noi Windows 8 și ne-a șoptit o păsărică și faptul că ASUS va prezenta și telefoane standalone la eveniment, nu doar unele care se introduc în tablete, ceea ce sună foarte bine. Se zvonește de ceva vreme ca ASUS ar pregăti un PadFone cu Windows Phone/Windows 8 și mă aștept la o surpriză și aici.

Poate și PadFone 3 își va face apariția, iar linia Transformer are și ea nevoie de o tabletă nouă, poate una care să facă trecerea la ecran Retina. ASUS a fost mereu printre fruntașii tehnologiilor Nvidia Tegra, deci să nu vă mirați dacă vă prezentăm și hands on cu o tabletă cu Tegra 4. Cam acestea sunt așteptările noastre pentru ASUS la MWC. Ale voastre?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×