Intel și Acer anunță telefonul Liquid C1, bazat pe procesor Intel Atom

1.365 ori
<b>Intel și Acer anunță telefonul Liquid C1, bazat pe procesor Intel Atom</b>Avem în teste chiar acum un telefon cu procesor Intel Atom, ZTE Grand X In și se pare că lista de astfel de terminale se îmbogățește astăzi cu un alt model, de data aceasta unul produs de Acer. în cadrul unui eveniment organizat in Tailanda, Acer...

Avem în teste chiar acum un telefon cu procesor Intel Atom, ZTE Grand X In și se pare că lista de astfel de terminale se îmbogățește astăzi cu un alt model, de data aceasta unul produs de Acer. în cadrul unui eveniment organizat in Tailanda, Acer și Intel au prezentat handsetul Liquid C1, dotat cu procesor Intel Atom Z2420.

Acest chipset a fost anunțat recent, în cadrul CES 2013 de luna trecută. Rețineți că Acer Liquid C1 nu este un terminal high end, dar are totuși dotări bune. în partea frontală se afla un display IPS de 4.3 inch, cu rezoluție qHD, iar în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu autofocus. Chipsetul Intel Atom Z2420 poartă numele de cod Lexington și e bazat pe un CPU x86 la 1.2 GHz.

Intel și Acer anunță telefonul Liquid C1, bazat pe procesor Intel Atom

E vorba aici despre un model single core cu suport pentru Hyper Threading, capabil să ofere performanta bună la preț accesibil. Prin intermediul acestui chipset terminalul suporta decodare 1080p cu accelerare hardware și poate realiza și captura foto cu 5 cadre pe secundă. Smartphone-ul vine cu Android 4.0 ICS preinstalat și va debuta în această lună în Tailanda și apoi în restul Asiei. Se estimează un preț de 335 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×