Cel mai subțire smartphone din lume, Oppo Finder ajunge În Republica Moldova; Leonardo Di Caprio promovează firma Oppo! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 2.175 ori
<b>Cel mai subțire smartphone din lume, Oppo Finder ajunge În Republica Moldova; Leonardo Di Caprio promovează firma Oppo! (Video)</b>Prin intermediul unui pont de la un cititor, căruia îi mulțumim am aflat că unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, dacă nu chiar cel mai subțire, Oppo Finder a ajuns în Rusia și Republica Moldova. Oppo este o firmă chinezească,...

Prin intermediul unui pont de la un cititor, căruia îi mulțumim am aflat că unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, dacă nu chiar cel mai subțire, Oppo Finder a ajuns în Rusia și Republica Moldova. Oppo este o firmă chinezească, care îl are ca imagine pe Leonardo DiCaprio, care joacă într-o reclamă foarte bine realizate la telefoane Oppo.

​

Reclama este realizată pentru compania asiatică de telefonie mobilă Guangdong Oppo Mobile Telecommunicatons Corp, care l-a plătit pe actor cu 5 milioane de dolari. Despre telefonul Oppo Finder trebuie să aflați că măsoară doar 6.65 mm în grosime, cântărește 125 de grame și vine cu un ecran Super AMOLED Plus cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și diagonală de 4.3 inch. Terminalul rulează Android 4.0 ICS, dispune de 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și baterie Li-Ion de 1500 mAh.

Cel mai subțire smartphone din lume, Oppo Finder ajunge În Republica Moldova; Leonardo Di Caprio promovează firma Oppo! (Video)

Dotările includ și un CPU dual core de 1.5 GHz, iar în partea din spate se afla o cameră de 8 megapixeli, însoțită de o cameră frontală de 1.3 MP. Nu avem și un preț pentru acest terminal și nu putem decât să sperăm că el va poposi și la noi, după modelul vecinilor de peste Prut. Ar avea succes la noi un astfel de smartphone ultrasubtire?

Mulțumim Cristian Covalichuc pentru pont!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×