Ca de la brunet la brunetă - LG Optimus Black o Întâlnește pe Mobi Girl Laura Ușurelu

4.177 ori
<b>Ca de la brunet la brunetă - LG Optimus Black o Întâlnește pe Mobi Girl Laura Ușurelu</b>Astăzi avem o nouă MobiGirl pentru voi, bruneta Laura Ușurelu, în ton cu smartphone-ul negru și elegant LG Optimus Black. Ce părere a avut Laura despre telefon și ce handset folosește ea aflați în rândurile următoare, iar recenzia lui LG...

Astăzi avem o nouă MobiGirl pentru voi, bruneta Laura Ușurelu, în ton cu smartphone-ul negru și elegant LG Optimus Black. Ce părere a avut Laura despre telefon și ce handset folosește ea aflați în rândurile următoare, iar recenzia lui LG Optimus Black o puteți vedea aici.

Nouă MobiGirl afirmă că telefonul ei preferat este iPhone 4, model pe care îl are și în posesie. în plus, tânăra afirma că și LG Optimus Black seamănă destul de mult cu un iPhone 4, ea nefiind chiar departe de adevăr, deoarece puțini milimetri despart cele două telefoane la capitolul grosime, de exemplu.

Laura Ușurelu considera sexy la un bărbat cel mai nou model de BlackBerry, iar trecând la pasiunile ei, aflați că tinerei îi place modelingul. La un telefon mobil bruneta prefera să intră pe Facebook, nu neapărat SMS-urile sau telefoanele. și acum iat-o pe Laura și pe LG Optimus Black, într-un pictorial atractiv:

Ca de la brunet la brunetă - LG Optimus Black o Întâlnește pe Mobi Girl Laura Ușurelu

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×