Autoritățile chineze confiscă 30 terminale iPhone 4s contrafăcute; în mod surprinzător acestea rulau iOS 8

1.060 ori
<b>Autoritățile chineze confiscă 30 terminale iPhone 4s contrafăcute; în mod surprinzător acestea rulau iOS 8</b>&Icirc;n urmă cu mai bine de 2 ani aflam prin intermediul unei publicații chineze despre un lucru destul de neobișnuit chiar și pentru acea vreme. Mai precis, autoritățile chineze descopereau faptul că o serie de &icirc;ntreprinzători au reușit...

În urmă cu mai bine de 2 ani aflam prin intermediul unei publicații chineze despre un lucru destul de neobișnuit chiar și pentru acea vreme. Mai precis, autoritățile chineze descopereau faptul că o serie de întreprinzători au reușit să construiască iPhone-uri complete, folosindu-se de subansamble comandate pe internet.

Ce vine ca un fel de continuare a știrilor de acum 2 ani, este postarea dintr-un ziar local chinez ce dezvăluie că autoritățile au confiscat de curând 30 de terminale iPhone 4s contrafăcute, device-uri ce erau comercializate chiar într-un supermarket din zona Tongzhou Liyuan. Aflați că persoanele responsabile au fost amendate cu suma de 16.300$.

Deși conducerea acestui magazin a declarat faptul că terminalele vândute sunt noi (fără facturi care să dovedească acest lucru), autoritățile au ajuns la concluzia că acești întreprinzători au construit device-urile de la zero folosindu-se de componente ce nu erau originale.

Cu toate acestea, cutia produselor era cea originală însoțită de accesorii ca: încărcător, cablu USB și căști audio. Un alt lucru interesant pe care îl aflăm din cadrul acestui articol, este acela că telefoanele rulau chiar sistemul de operare iOS 8, lucru ce convingea mulți dintre cumpărători cu privire la originalitatea telefoanelor.

Un lucru pe care chinezii ni-l demonstrează cu această ocazie, este acela că orice lucru este posibil, chiar și copierea precisă a unui iPhone care să ruleze iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×