Autoritățile germane blochează procesul Nokia contra HTC

Autor:  | Publicat în:  Nokia 766 ori
<b>Autoritățile germane blochează procesul Nokia contra HTC</b>Ostilitățile dintre HTC și Nokia nu se opresc nici măcar în weekend, de vreme ce ieri HTC a lăudat o decizie a autorităților germane de a bloca procesul intentat de Nokia companiei taiwaneze. Problema e că exista îndoieli cu privire la...

Ostilitățile dintre HTC și Nokia nu se opresc nici măcar în weekend, de vreme ce ieri HTC a lăudat o decizie a autorităților germane de a bloca procesul intentat de Nokia companiei taiwaneze. Problema e că exista îndoieli cu privire la validitatea brevetului.

Nokia și HTC au mai avut o dispută pe tema microfoanelor de pe HTC One, iar balanta înclină în favoarea Nokia la acel moment. Acum e vorba despre un brevet care se referă la posibilitatea administratorilor IT de a trimite mesaje text către terminale wireless pentru a activa sau dezactiva softuri. Nokia a invocat proprietatea asupra acestui brevet, dar HTC a contestat acuzațiile în martie.

Se pare că aceasta este doar una dintre luptele Nokia - HTC, cu 25 de acțiuni legale legate de încălcarea de proprietăți intelectuale desfășurate în acest an. Nokia a lansat numeroase acuzații la adresa HTC, dar procesele nu par a avansa la fel de rapid cum au făcut-o în cazul Apple versus Samsung. Motivul? Multe acuzații nu au temei, iar HTC are spatele acoperit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×