Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Twitter 1.683 ori
<b>Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter</b>Dupa conferinta de presa Apple de ieri, solutia sa surogat pentru problema lui iPhone 4 cu antena si numeroasele critici aduse noului handset, a venit momentul sa ne descretim fruntile cu tweet-uri legate de eternul bug hardware al telefonului. Iata...

Dupa conferinta de presa Apple de ieri, solutia sa surogat pentru problema lui iPhone 4 cu antena si numeroasele critici aduse noului handset, a venit momentul sa ne descretim fruntile cu tweet-uri legate de eternul bug hardware al telefonului. Iata despre ce este vorba:

Dupa cum spune acest tweet, printr-un joc de cuvinte in limba engleza, "reception" (receptionarea semnalului) a fost dezamagitoare... in cadrul nuntii dintre 2 iPhone-uri. Motivul? Nunta a fost "tinuta" in locul gresit... (aluzie la tinerea gresita a lui iPhone 4, care are ca rezultat pierderea semnalului).

Al doilea tweet amuzant afirma ca 0.55% dintre posesorii de iPhone 4 s-au plans de acesta, in vreme ce restul de 99.45% nu au reusit sa sune la service, deoarece pierdusera semnalul. Sa fie problema noului iPhone un motiv proaspat de farse, glume si "folclor" modern?

Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×