Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter

1.763 ori
<b>Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter</b>Dupa conferinta de presa Apple de ieri, solutia sa surogat pentru problema lui iPhone 4 cu antena si numeroasele critici aduse noului handset, a venit momentul sa ne descretim fruntile cu tweet-uri legate de eternul bug hardware al telefonului. Iata...

Dupa conferinta de presa Apple de ieri, solutia sa surogat pentru problema lui iPhone 4 cu antena si numeroasele critici aduse noului handset, a venit momentul sa ne descretim fruntile cu tweet-uri legate de eternul bug hardware al telefonului. Iata despre ce este vorba:

Dupa cum spune acest tweet, printr-un joc de cuvinte in limba engleza, "reception" (receptionarea semnalului) a fost dezamagitoare... in cadrul nuntii dintre 2 iPhone-uri. Motivul? Nunta a fost "tinuta" in locul gresit... (aluzie la tinerea gresita a lui iPhone 4, care are ca rezultat pierderea semnalului).

Al doilea tweet amuzant afirma ca 0.55% dintre posesorii de iPhone 4 s-au plans de acesta, in vreme ce restul de 99.45% nu au reusit sa sune la service, deoarece pierdusera semnalul. Sa fie problema noului iPhone un motiv proaspat de farse, glume si "folclor" modern?

Problema lui iPhone 4, expusa amuzant pe Twitter

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×