Seminar de Windows Phone pentru dezvoltatori - asa atrage Microsoft experții Qt, Android, iOS

1.147 ori
<b>Seminar de Windows Phone pentru dezvoltatori - asa atrage Microsoft experții Qt, Android, iOS</b>Dezvoltatorii QT (Symbian, MeeGo-Harmattan), iOS și Android ar putea învăța ceva nou cu ocazia unui seminar organizat de Microsoft și Nokia și având scopul detalierii experienței WP prin ochii dezvoltatorilor. MS și Nokia doresc să atragă...

Dezvoltatorii QT (Symbian, MeeGo-Harmattan), iOS și Android ar putea învăța ceva nou cu ocazia unui seminar organizat de Microsoft și Nokia și având scopul detalierii experienței WP prin ochii dezvoltatorilor. MS și Nokia doresc să atragă astfel în tabăra lor developeri care să aducă la bord experienta obținută din lucrul cu Qt, Android sau iOS.

Seminarul va avea loc pe 14 decembrie și se pare că este destinat doar suedezilor, având loc la nivel local. Evenimentul se axează pe noile telefoane Nokia Lumia cu Windows Phone și potențialul lor pentru dezvoltatori și utilizatori. Practic, specialiștii în domeniu vin aici pentru a se convinge că merită să treci de la Android sau iOS la dezvoltarea în Windows Phone și lucrul cu interfața Metro.

Printre subiectele acoperite se vor număra marketing-ul, publicarea aplicațiilor și multe alte aspecte. Va exista și o comparație între aplicațiile dezvoltate pe alte platforme și cele de pe WP. De remarcat aici ajutorul pe care Microsoft îl dă dezvoltatorilor, publicând deja tooluri API pentru aceștia, care să le permită să porteze softurile realizate de pe Android sau iOS pe Windows Phone fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×