TomTom anunta 2 noi modele GO la CeBIT

2.254 ori
<b>TomTom anunta 2 noi modele GO la CeBIT</b>Standul CeBIT este pregatit pentru cei de la TomTom, care au promis ca vor anunta noi modele ale sistemului navigational GO, GO 930 si GO 730. Cele 2 terminale vor urma modelele 920 si 720, folosind feature-ul IQ Routes, dezvoltat de TomTom. Acesta...

Standul CeBIT este pregatit pentru cei de la TomTom, care au promis ca vor anunta noi modele ale sistemului navigational GO, GO 930 si GO 730.

Cele 2 terminale vor urma modelele 920 si 720, folosind feature-ul IQ Routes, dezvoltat de TomTom. Acesta utilizeaza o baza de date istorica care include vitezele vehiculelor pe diferite rute in locul limitei locale de viteza, generand astfel o ruta ideala. De asemenea, Advanced Lane Guidance este un feature care va simplifica navigatia pe orice bulevard si in intersectiile aglomerate. Ambele noi modele vor fi dotate cu display-uri touchscreen cu diagonala de 4.3 inch la o rezolutie de 480 x 272 pixeli.

Sistemele navigationale produse de TomTom includ si procesoare de 400 MHz, functia Map Share si, in cazul modelului 930, un accelerometru. GO 730 si GO 930 vor costa 450 si respectiv 500 de dolari, atunci cand vor fi disponibile in magazine din aprilie. Acum ramane doar sa testam acele terminale si in Bucurestiul aglomerat, sa vedem daca ele vor reusi sa faca fata lucrarilor stradale si blocajelor uriase de trafic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×