Black Week: Astăzi la Domo este ziua IT - reduceri la smartphone-uri, tablete și laptop-uri

1.517 ori
<b>Black Week: Astăzi la Domo este ziua IT - reduceri la smartphone-uri, tablete și laptop-uri</b>Așa cum știm, cei de la Domo organizează o săptămână întreagă de reduceri la toate produsele comercializate. Evenimentul poartă numele de Black Week, iar în fiecare zi primim oferte și reduceri la o anumită gamă de produse. Dacă ieri a fost...

Așa cum știm, cei de la Domo organizează o săptămână întreagă de reduceri la toate produsele comercializate. Evenimentul poartă numele de Black Week, iar în fiecare zi primim oferte și reduceri la o anumită gamă de produse. Dacă ieri a fost ziua televizoarelor, astăzi se pare că este ziua IT.

Gama de produse IT conține smartphone-uri, tablete, laptop-uri, camere foto, sisteme desktop, accesorii și multe altele. în categoria smartphone, avem câteva oferte foarte atractive, cum ar fi cazul lui Samsung Galaxy S3, disponibil la un preț de 1.399 lei, Nokia Lumia 520, unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Windows Phone 8 care costă acum doar 599 lei, sau smartphone-ul dual-sim E-Boda Eruption V200, un terminal quad-core ce costă 699 lei.

Printre tablete oferite regăsim modele ca: Allview Viva Q8 ce integrează un display de 7.9 inch, un procesor quad-core de 1 GHz, cameră foto de 5 megapixeli, 8 GB memorie internă și 1 GB RAM. Aceasta beneficiază de o reducere de 200 lei, ajungând să coste acum 599 lei. De asemenea, și tableta Utok 700Q este o alegere foarte bună, pentru 349 lei veți primi o tabletă de 7 inch cu procesor quad-core de 1.2 GHz, 8 GB memorie internă, 1 GB RAM și o cameră foto de 2 megapixeli. Toate produsele din oferta de astăzi pot fi găsite pe Domo.ro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×