Basescu si Tariceanu au ramas fara telefoane!

Autor:  | Publicat în:  Monden 1.929 ori
<b>Basescu si Tariceanu au ramas fara telefoane!</b>Surpriza si panica! Tariceanu si Basescu nu mai pot suna acum la tarife preferentiale prin Serviciul de Telecomunicatii Speciale deoarece ... li s-a furat cablul, dupa cum aflam dintr-un spumos articol din Jurnalul. Faimosul STS a gazduit pe firele lipsa...

Surpriza si panica! Tariceanu si Basescu nu mai pot suna acum la tarife preferentiale prin Serviciul de Telecomunicatii Speciale deoarece ... li s-a furat cablul, dupa cum aflam dintr-un spumos articol din Jurnalul. Faimosul STS a gazduit pe firele furate mii de secrete de stat probabil, dar iata ca romanul nu se dezminte, acestea sunt la ora actuala deja topite si vandute pe bani buni.

Una e cand cateva mii de abonati raman fara serviciu de telefonie fixa si alta cand chiar presedintele tarii si primul-ministru n-au nici macar ton sa-si "dea un bip". Astfel de furturi de linii telefonie sunt extrem de raspandite in Romania, dar de vreme ce hotii nu respecta nici macar siguranta calatorilor CFR, furand practic sinele de sub tren, de ce ar respecta acestia dreptul la comunicare al cetatenilor romani? Poate acesta este un semn divin si un indiciu ca "Base" ar trebui sa treaca pe wireless sau sa-si foloseasca telefonul Nokia N95 mai cu sfintenie.

Ceea ce ne mira mai mult este faptul ca autoritatile nu fac practic nimic in legatura cu aceasta problema. Serviciul de Telecomunicatii Speciale se dovedise o institutie dura chiar in timpul Revolutiei, dar iata ca acum a ramas pagubita si nu poate face mare lucru in aceasta privinta. Asteptam cu interes sa vedem cum presedintele tarii isi va pierde pe rand telefonul mobil, masina si poate si o parte din bunurile personale aflate in resedinta sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×