Sony Ericsson XPERIA mini2 Își face apariția pe web, Într-o primă imagine neclară

1.662 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA mini2 Își face apariția pe web, Într-o primă imagine neclară</b>După o perioadă în care s-a concentrat mai mult pe modele high end Xperia, precum Neo sau telefonul-consolă Play, iată că Sony Ericsson ar putea lansa un nou telefon din gama mini, mic și feminin, după cum ne-a obișnuit. Este vorba despre XPERIA...

După o perioadă în care s-a concentrat mai mult pe modele high end Xperia, precum Neo sau telefonul-consolă Play, iată că Sony Ericsson ar putea lansa un nou telefon din gama mini, mic și feminin, după cum ne-a obișnuit. Este vorba despre XPERIA mini2, pe care îl puteți admira mai jos, într-o imagine publicată recent pe web.

Nu avem încă o confirmare oficială a identității imaginii și nici o listă de specificații pentru mini2, din păcate. Cei de la XperiaBlog.net speculează totuși că handsetul ar putea fi identic cu XPERIA mini pro2, în afară prezenței tastaturii. Astfel, ne așteptăm să vedem pe acest model un display HVGA de 3 inch și un procesor destul de puternic sub carcasă.

Android 2.3 Gingerbread va fi OS-ul de pe noul mini smartphone, iar speculațiile afirmă că terminalul ar putea folosi un CPU Snapdragon de 1 GHz și un GPU Adreno 205. Cu astfel de dotări, noul model ar fi la fel de puternic ca și variantele XPERIA high end, dar la un preț mai redus și într-un ambalaj mai compact.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×