CEO-ul Samsung a fost fotografiat cu un Samsung Galaxy Note 9 în mână; Iată fotografia!

4.553 ori
<b>CEO-ul Samsung a fost fotografiat cu un Samsung Galaxy Note 9 în mână; Iată fotografia!</b>Samsung Galaxy Note 9 a scăpat până acum în postere şi randări mai mult sau mai puţin oficiale, dar acum avem mama tuturor scăpărilor: o fotografie cu CEO-ul Samsung jucându-se cu noul terminal.

Samsung Galaxy Note 9 a scăpat până acum în postere şi randări mai mult sau mai puţin oficiale, dar acum avem mama tuturor scăpărilor: o fotografie cu CEO-ul Samsung jucându-se cu noul terminal.

Este vorba despre şeful secţiunii Samsung Mobile, vocalul DJ Koh, care recent a menţionat că Samsung va folosi un alt tip de scanner integrat în ecranul lui Galaxy S10, nu unul optic ci ultrasonic. Până atunci îl vedem utilizând stylus-ul pe viitorul phablet Galaxy Note. Fotografia a fost realizată la un eveniment desfăşurat în ultimele 24 de ore..

Vă reamintesc că Galaxy Note 9 urmează să debuteze pe 9 august în cadrul unui eveniment desfăşurat la New York şi va avea un stylus de generaţie nouă, cu Bluetooth şi funcţie de telecomandă de gaming sau pentru camera şi alte activităţi. Nu vedem mare lucru din acel device din fotografie, mai ales că pare să fie într-o husa protectoare. Observăm totuşi că e o cameră duala în spate şi că stylus-ul folosit pare să fie negru sau albastru, nu cel auriu din posterele scăpate pe web.

Dacă dăm zoom şi ne uităm cu atenţie observăm că senzorul de amprente nu se afla în acelaşi loc ca pe Galaxy Note 8, ci sub senzorii foto. Parcă acea cameră duala[ e şi un pic mai protuberanta, posibil datorită noilor mecanisme ISOCELL. În acest ritm alert de scăpări suntem la doar zile distanţă de un video hands-on.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×