BenQ a lansat telefonul mobil M7

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.693 ori
<b>BenQ a lansat telefonul mobil M7</b>BenQ tocmai a lansat terminalul mobil M7, handset dotat cu o serie de caracteristici neobisnuite penru telefoanele mobile de rand. Avem de-a face cu un terminal rezistent, dar in acelasi timp stilat, pe care-l puteti admira in aceasta imagine: Forma...

BenQ tocmai a lansat terminalul mobil M7, handset dotat cu o serie de caracteristici neobisnuite penru telefoanele mobile de rand. Avem de-a face cu un terminal rezistent, dar in acelasi timp stilat, pe care-l puteti admira in aceasta imagine:

Forma curbata a telefonului si profilul sau elegant va pot duce cu gandul la un telefon mobil standard, nicidecum la un handset super-securizat, acoperit de un strat protector, rezistent la apa, nisip si chiar la socuri puternice. M7 este un telefon compact, care suporta conectivitate 3G si include GPS asistat, care va va ajuta sa gasiti destinatia dorita oriunde v-ati afla.

Noul BenQ este de asemenea dotat cu un media player, care va elimina monotonia din viata utilizatorului, oferindu-i minute bune de divertisment urban. De asemenea M7 include o camera de 2 megapixeli, fara a emite pretentii la capitolul poze, in comparatie cu noile modele Sony Ericsson. Exista si o doua camera, VGA, ideala pentru videoconvorbirile pe care le suporta terminalul datorita tehnologiei 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×