Superconceptul de telefon Windows Mobile cu proiector

3.205 ori
<b>Superconceptul de telefon Windows Mobile cu proiector</b>Stefano Casanova a proiectat telefonul din imaginea urmatoare, terminalul semanand cu ceea ce am vazut pana acum pe site-urile de specialitate trecut la categoria "fictiune Google Phone". Acest telefon concept ruleaza sistmeul de operare Windows Mobile si...

Stefano Casanova a proiectat telefonul din imaginea urmatoare, terminalul semanand cu ceea ce am vazut pana acum pe site-urile de specialitate trecut la categoria "fictiune Google Phone".

Acest telefon concept ruleaza sistmeul de operare Windows Mobile si include un foarte util display rotativ, dar si un proiector incorporat. Datorita designului, acest handset permite vizionarea clipurilor video si citirea textului de pe ecran intr-un mod mai comod. Evident, conceptul va trebui implementat, ceea ce presupune multa munca din partea inginerilor, dar si folosirea unor tehnologii care cu siguranta vor da nastere unui terminal scump.

Din fericire visele sunt gratuite, si majoritatea conceptelor raman in acest stadiu, in special daca printre feature-urile lor se numara si functii fanteziste. Totusi, opera lui Casanova pare destul de realizabila, desi telefonul surprinde prin dimensiunile sale si prin claritatea display-ului. Sa fie acesta viitorul telefoanelor mobile bazate pe Windows Mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×