Samsung SCH-W380 disponibil in Coreea

1.253 ori
<b>Samsung SCH-W380 disponibil in Coreea</b>Iata un terminal care poate inlocui cu usurinta o camera digitala, iar daca veti calatori in curand in Coreea, ar fi bine ca noul Samsung SCH-W380 sa se afle pe lista dumnevoastra de cumparaturi: Handsetul soseste dotat cu o camera de 5 megapixeli, care...

Iata un terminal care poate inlocui cu usurinta o camera digitala, iar daca veti calatori in curand in Coreea, ar fi bine ca noul Samsung SCH-W380 sa se afle pe lista dumnevoastra de cumparaturi:

Handsetul soseste dotat cu o camera de 5 megapixeli, care suporta autofocus, dar si cu o camera VGA frontala, destinata video convorbirilor. Acest telefon cu clapeta opereaza in retele triband 900/1800/1900 GSM radio, oferind si suport pentru conectivitate HSDPA. W380 include si un media player capabil de playback pentru fisiere media in format MP3, iar melomanii isi vor stoca hiturile preferate pe un card de memorie microSD.

Nu garantam ca terminalul Samsung va poposi si in alta tara decat Coreea, dar la ora actuala exista totusi destule terminale dotate cu camere de 5 megapixeli, disponibile si in tara noastra, astfel ca nu vom regreta lipsa lui W380. Se pare ca noile si performantele handseturi sunt intotdeauna destinate publicului asiatic, debarcand in Europa dupa multe luni de la lansarea in tara producatorului. Din pacate acest fenomen este extrem de raspandit, devenind deja o politica a producatorilor asiatici, care au un public fidel la nivel local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×