BlackBerry 10 și ecranul de pornire sau boot ce apare Într-o imagine

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 859 ori
<b>BlackBerry 10 și ecranul de pornire sau boot ce apare Într-o imagine</b>în fiecare zi scapă câte un detaliu legat de BlackBerry 10, viitorul sistem de operare al companiei canadiene RIM cu lansarea în prima parte a lui 2013. Acum a ieșit la iveală și animația de boot când telefonul este pornit și rulează diverse...

în fiecare zi scapă câte un detaliu legat de BlackBerry 10, viitorul sistem de operare al companiei canadiene RIM cu lansarea în prima parte a lui 2013. Acum a ieșit la iveală și animația de boot când telefonul este pornit și rulează diverse procese înainte de a afișa ecranul de start și a putea începe să-i navigați prin meniu.

Concurența pentru BlackBerry 10 va fi reprezentată de către telefoanele cu Android cât și de cele iPhone și al său iOS plus Tizen OS de la Samsung așteptat a debuta la CES Las Vegas 2013 sau MWC Barcelona 2013. Am uitat să amintesc și de Windows Phone 8 de la Microsoft.

Vorbim de cel puțin două sistem de operare mature cu care RIM se va confrunta și de la care trebuie să muște market share. Va fi greu, dacă nu de-a dreptul imposibil. Să vedem cât de bine pus la punct va fi BlackBerry 10, câte aplicații vor fi în magazinul de aplicații dedicat, fluența în utilizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×