BlackBerry 10 va debuta pe 30 ianuarie 2013

1.176 ori
<b>BlackBerry 10 va debuta pe 30 ianuarie 2013</b>RIM pregătește un nou sistem de operare. Misiunea acestuia este foarte grea și anume de a readuce compania canadiană pe un trend pozitiv, de a redeveni un jucător de seamă pe piața telefoanelor inteligente. Va fi foarte greu, Google cu Android și...

RIM pregătește un nou sistem de operare. Misiunea acestuia este foarte grea și anume de a readuce compania canadiană pe un trend pozitiv, de a redeveni un jucător de seamă pe piața telefoanelor inteligente. Va fi foarte greu, Google cu Android și Apple cu iOS sunt poziționate excelent, Microsoft trage tare pe de altă parte cu Windows Phone 8.

Au fost numeroase date, informații care mai de care mai veridice legate de planurile RIM. BlackBerry 10 trebuia să fie lansat pe piață din 2012, dar au ales să amâne. Data oficială este 30 ianuarie 2013. Tot atunci vor debuta și două telefoane RIM cu acest software.

Lansarea urmează a se face în paralel, în câteva state. Nu a fost specificat care sunt aceste piețe. Thorsten Heins ce ocupă funcția de CEO al RIM a declarat că experiența oferită de BB10 va fi fără cusur. Vă dați seama că un CEO nici nu poate declara altceva.

Bănuiesc că vor trece și ei la nivel de hardware spre telefoane dual-core, interfața swipe de pe BlackBerry PlayBook să fie adusă la un alt nivel. Să vedem ce vor face spre a atrage dezvoltatori de aplicații. Microsoft investește serios și încearcă să-i aconteze, Google Play și App Store au peste 700.000 de aplicații. RIM ar trebui să beneficieze de suportul operatorilor de telefonie. Asta și pentru că o parte dintre ei doresc să existe concurență și să nu ajungem la o luptă duală - Android vs iOS.

Credeți că RIM are resursele necesare spre a reintra în hora telefoanelor inteligente?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×