Zvon ciudat: iPhone 5S ar fi pregătit a intra În producția de test din decembrie 2012

1.468 ori
<b>Zvon ciudat: iPhone 5S ar fi pregătit a intra În producția de test din decembrie 2012</b>Un zvon că Apple ar pregăti iPhone 5S spre a intra în procesul de fabricație din decembrie 2012 a fost preluat de către toate site-urile și blogurile de tehnologie din dot com. Sursa noastră este TechCrunch, un site cunoscut pentru seriozitatea...

Un zvon că Apple ar pregăti iPhone 5S spre a intra în procesul de fabricație din decembrie 2012 a fost preluat de către toate site-urile și blogurile de tehnologie din dot com. Sursa noastră este TechCrunch, un site cunoscut pentru seriozitatea sa.

Digitimes a postat această informație. Producția din decembrie sub formă de trail și lansarea comercială prin februarie - martie ar fi fără precedent pentru smartphone-urile companiei americane cu sediul în Cupertino, California.

Totuși, există un precedent. iPad 4th a stricat frecvența cu care Apple aducea un update la gama sa de produse. Noul iPad a debutat în martie, iar iPad 4th din 2 noiembrie și în țara noastră. Poate că iPhone 5S nu-i un update major față de iPhone 5, să fie un nou procesor implementat care să dea un plus de viteză și nu cred că se va umbla la rezoluție sau alte aspecte hardware, cel mult să implementeze un senzor foto de 12 - 13 Megapixeli.

Ar însemna că Apple începe să lanseze telefoane la o frecvență mai mare. Samsung, HTC, Motorola, Sony, LG sunt cunoscute pentru numărul crescut de terminale. Implicațiile nu știu cât de pozitive ar fi. Mai ales că Apple obișnuise clientela sa cu un update pe an. Bănuiesc că-i o strategie nouă. Cu siguranță că nu va pica bine celor care au ales să cumpere iPhone 5, nu vor ține pasul cu cel mai nou smartphone Apple. Se vor mulțumi cu update-urile software ce sunt livrate constant.

Credeți că Apple va lansa iPhone 5S în primele luni din 2013 sau este doar un zvon nefondat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×