Elibereaza-ti degetele cu HTC Touch

2.266 ori
<b>Elibereaza-ti degetele cu HTC Touch</b>Unul dintre cei mai puternici rivali ai lui iPhone, HTC Touch are un spot publicitar pe masura taliei sale. Intr-o prezentare originala ce mizeaza pe experienta utilizatorului, acest spot poate fi vizualizat printr-un click pe imaginea urmatoare: Va...

Unul dintre cei mai puternici rivali ai lui iPhone, HTC Touch are un spot publicitar pe masura taliei sale. Intr-o prezentare originala ce mizeaza pe experienta utilizatorului, acest spot poate fi vizualizat printr-un click pe imaginea urmatoare:

Va reamintim ca HTC Touch este cunoscut si ca HTC P3450, sau sub numele de cod HTC Elf. Terminalul este un Pocket PC dotat cu Windows Mobile 6, iar atuul sau principal este interfata TouchFLO. Atributele acesteia sunt subliniate si de reclama, care prezinta degetele utilizatorilor experimentand diferite senzatii si "plimbandu-se in medii cat mai variate". Clipul ne aminteste ca toti ochii vor fi atintiti asupra celor de la HTC, avand in vedere ca acestia organizeaza un eveniment special la Londra la inceputul lunii mai.

HTC Touch a fost lansat tot la Londra, in data de 5 iunie, 2007 si este foarte posibil ca saptamana viitoare sa asistam la o lansare de marca, eventual a lui "Android Phone". Speram ca handsetul bazat pe platforma Android sa aiba o camera mai buna decat cea a lui HTC Touch (rezolutie de 2 megapixeli), cat despre interfata, ea este cel putin la fel de buna ca si cea prezentata in spotul publicitar.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×