BlackBerry A10 Aristo ni se dezvăluie cu specificații complete Într-o prezentare

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 822 ori
<b>BlackBerry A10 Aristo ni se dezvăluie cu specificații complete Într-o prezentare</b>Nu a existat nici o zi în ultima săptămână fără informații despre BlackBerry A10 Aristo și acum avem un nou set de specificații, usor diferite de cele pe care le știam deja. Se pare că acum informațiile vin de la o prezentare oficială din...

Nu a existat nici o zi în ultima săptămână fără informații despre BlackBerry A10 Aristo și acum avem un nou set de specificații, usor diferite de cele pe care le știam deja. Se pare că acum informațiile vin de la o prezentare oficială din cadrul BlackBerry.

Nu știm cum a scăpat acest slide pe web, dar hai să analizăm informațiile pe care le avem acum. Se pare că A10 va veni cu un ecran OLED de 5 inch, cu rezoluție HD, procesor dual core de 1.7 GHz (Snapdragon S4 Pro), LTE, BlackBerry OS 10.2 și o cameră de 8 megapixeli în spate. Terminalul va aduce cu Z10 că design și va măsura 9.4 mm în grosime.

A10 a apărut deja pe web sub formă de fotografii și chiar și într-un scurt video hands on. Acest smatphone ar urma să sosească la toamnă, avand la bord o cameră frontală de 2 MP, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus slot microSD și port micro HDMI. Bateria sa va fi o unitate de 2800 mAh și vom avea parte și de NFC și DLNA.

Diferențele dintre A10 și Z10 nu sunt prea mari și încă aștept să văd care e selling point-ul acestui model.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×