Apple vrea o felie de Kinect, ar urma să achiziționeze compania din spatele senzorului sau, PrimeSense

Autor:  | Publicat în:  Apple 923 ori
<b>Apple vrea o felie de Kinect, ar urma să achiziționeze compania din spatele senzorului sau, PrimeSense</b>Surse printre care și Calcalist.co.il afirmă&nbsp;că Apple ar încerca să achiziționeze firma PrimeSense, compania din spatele senzorului de pe primul Kinect. Publicația menționată anterior mai afirmă și că Apple ar urma să plătească 280 de...

Surse printre care și Calcalist.co.il afirmă că Apple ar încerca să achiziționeze firma PrimeSense, compania din spatele senzorului de pe primul Kinect. Publicația menționată anterior mai afirmă și că Apple ar urma să plătească 280 de milioane de dolari pe această companie.

Managerii pe zona de inginerie ai companiei din Cupertino ar fi vizitat sediul PrimeSense din Israel în această lună și e vorba aici de specialiști în hardware optic. Microsoft a folosit tehnologia PrimeSense pentru a dezvolta primul Kinect, care a fost oferit ca accesoriu pentru consola Xbox 360, putând identifica mișcările și forma corpului utilizatorului.

în cele din urmă Kinect a fost modat și a sosit și într-o versiune pentru PC. Sistemul a fost atât de popular încât a stat în spatele sperieturii din Paranormal Activity 4, când era detectat un corp în plus prin intermediul său. Sincer să fiu aș vedea Apple integrand acest sistem mai degrabă într-un televizor decât pe un iPhone sau iPad, deși cu jocuri ca Real Boxing care necesită interacțiune tip Kinect pe tableta, orice e posibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×