BlackBerry Bold 9780 anuntat oficial, soseste in 2 saptamani, la pret de $130

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 4.034 ori
<b>BlackBerry Bold 9780 anuntat oficial, soseste in 2 saptamani, la pret de $130</b>RIM a anuntat astazi primul model BlackBerry Bold care ruleaza OS-ul BlackBerry 6 din start. Este vorba despre BlackBerry Bold 9780, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos. &nbsp; Acest handset nu se abate prea mult de la clasicul design al...

RIMa anuntat astazi primul model BlackBerry Bold care ruleaza OS-ul BlackBerry 6 din start. Este vorba despre BlackBerry Bold 9780, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos.

Acest handset nu se abate prea mult de la clasicul design al seriei 9700, iar lista sa de specificatii este decenta, la pretul de 130 de dolari al acestui model (cu abonament T-Mobile pe 2 ani):

  • Conectivitate: 3G, WiFi, UMA, GPS
  • Memorie: 512MB memorie Flash, slot microSD (card de 2GB inclus in pachet)
  • Camera: 5MP, geotagging, autofocus, captura video, blitz

Terminalul va debuta in reteaua T-Mobile USA in data de 17 noiembrie si va fi lansat international la inceputul lunii viitoare. Bold 9870 utilizeaza un foarte apreciat browser web bazat pe tehnologia WebKit, care se descurca excelent cu randarea paginilor HTML si ofera o navigatie fluida, datorita trackpadului optic de pe telefon.

BlackBerry Bold 9780 anuntat oficial, soseste in 2 saptamani, la pret de $130

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×