Palm Pre 3, 4... si restul familiei HP-Palm soseste in 2011? Aportul Foxconn si Compal confirmat!

1.687 ori
<b>Palm Pre 3, 4... si restul familiei HP-Palm soseste in 2011? Aportul Foxconn si Compal confirmat!</b>In vreme ce Palm Pre 2, lansat cu o saptamana in urma in Franta nu a impresionat fanii brandului prea tare, am putea asista in 2011 la o invazie de terminale produse de HP-Palm. Publicatia chineza CENS.com are surse in interiorul companiilor Foxconn si...

In vreme ce Palm Pre 2, lansat cu o saptamana in urma in Franta nu a impresionat fanii brandului prea tare, am putea asista in 2011 la o invazie de terminale produse de HP-Palm. Publicatia chineza CENS.com are surse in interiorul companiilor Foxconn si Compal, cu care Palm ar fi incheiat contracte, pentru nu mai putin de 5-6 terminale mobile.

Acestea ar urma sa fie produse in 2011 si printre ele pare a se numara si faimosul PalmPad, tabletul mult-asteptat al companiei americane. Optiunile de design pentru restul modelelor ce vor fi lansate anul viitor includ slidere portrait si landscape, terminale in stil tablet, fara tastatura fizica si chiar si modele candybar precum Pixi.

HP a anuntat recent ca va investi oricat va fi nevoie pentru a face Palm un brand de succes din nou, dar pana acum Palm Pre 2 nu ne-a impresionat in mod deosebit. Asteptam in continuare lansarea unui tablet cu webOS 2.0 la bord, aceasta platforma fiind una dintre cele mai apreciate in acest moment, desi cota sa de piata este minuscula.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×