Huse Orzly pentru OnePlus 2 ajung pe web, dezvăluind un decupaj de mari dimensiuni pentru zona din spate și chiar imagini cu partea frontală a telefonului!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.176 ori
<b>Huse Orzly pentru OnePlus 2 ajung pe web, dezvăluind un decupaj de mari dimensiuni pentru zona din spate și chiar imagini cu partea frontală a telefonului!</b>Era de aşteptat ca şi producătorii de huse să facă mişcări atunci c&acirc;nd vine vorba de terminale nelansate &icirc;ncă. Astfel, ne surprinde şi nu prea să vedem azi o serie de huse speciale pentru OnePlus 2, de la firma Orzly. &nbsp;...

Era de aşteptat ca şi producătorii de huse să facă mişcări atunci când vine vorba de terminale nelansate încă. Astfel, ne surprinde şi nu prea să vedem azi o serie de huse speciale pentru OnePlus 2, de la firma Orzly.

Decupajul din spatele husei e interesant aici, pentru că ar lăsa loc fix pentru acea zonă ce include camera şi scannerul de amprente, ce apărea într-o imagine publicată de Phone Arena. Interesant e că Orzly nu se sfieşte să ne arate şi zona frontală a handsetului în dreptul unei alte huse de tip wallet. E drept că designul portiunii frontale seamănă foarte mult cu cel al lui OnePlus One aici.

Huse Orzly pentru OnePlus 2

Produsele costă 18 şi 20 de euro, dar că de obicei trebuie să privim cu precauţie scăpări de genul, pentru că mulţi producători de huse se grăbesc cu accesoriile lor şi le comandă cu mult înainte să apară handseturile. Totuşi există şi unii distribuitori de huse care primesc schiţele de design ale smartphone-urilor mai devreme, deci un sâmbure de adevăr există în unele scăpări.

Având în vedere acel decupaj de mari dimensiuni din spate putem deduce nu doar că primim un scanner de amprente, ci poate chiar şi un mecanism extra al camerei, precum autofocus laser, nu credeţi?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×