Vânzările de modele iPad Air la debut ar putea depăși recordul de 3 milioane de unități de anul trecut

953 ori
<b>Vânzările de modele iPad Air la debut ar putea depăși recordul de 3 milioane de unități de anul trecut</b>Apple ar fi vândut între 2.5 milioane și 3.5 milioane de modele iPad Air în primul weekend de disponibilitate, conform analistului Gene Munster de la Piper Jaffray. Produsul a debutat în peste 40 de tari pe 1 noiembrie și a inclus și România în...

Apple ar fi vândut între 2.5 milioane și 3.5 milioane de modele iPad Air în primul weekend de disponibilitate, conform analistului Gene Munster de la Piper Jaffray. Produsul a debutat în peste 40 de tari pe 1 noiembrie și a inclus și România în primul val.

Se pare că per total cozile de la magazinele din SUA au fost mai mici anul acesta față de cozile pentru iPad 4. Asta nu înseamnă totuși că vânzările nu au fost mari, afirma Gene Munster, analistul anterior menționat. Anul trecut Apple vindea 3 milioane de tablete în aceeași perioadă a primului weekend de disponibilitate.

Acea sumă includea vânzările și precomenzile pentru iPad 4 și iPad Mini la un loc. De menționat aici că e vorba doar despre iPad Air deocamdată la vanzarile actuale, de vreme ce iPad Mini Retina nu are încă o dată clară de lansare în afară de  "luna aceasta". în plus, ar fi nedrept să comparăm aceasta lansare cu cea de anul trecut, având în vedere numărul mare de țări acoperite de această dată, nu mai puțin de 42.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×