HTC Advantage - HTC va oferi service gratuit pentru ecranele crăpate sau sparte ale telefoanelor sale

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.770 ori
<b>HTC Advantage - HTC va oferi service gratuit pentru ecranele crăpate sau sparte ale telefoanelor sale</b>Producătorul taiwanez de telefoane mobile HTC are acum un nou program pentru utilizatorii telefoanelor sale, sub numele de HTC Advantage. Acesta are rolul de a înlocui ecranele sparte sau crăpate gratuit pentru utilizatorii afectați de astfel de...

Producătorul taiwanez de telefoane mobile HTC are acum un nou program pentru utilizatorii telefoanelor sale, sub numele de HTC Advantage. Acesta are rolul de a înlocui ecranele sparte sau crăpate gratuit pentru utilizatorii afectați de astfel de probleme.

Deocamdată programul se aplică doar în SUA, o piață unde e foarte important să fii în trend dacă vrei să cucerești globul. HTC Advantage e un program gratuit, care va însoți orice model de handset din seria HTC One vândut în State. Sunt garantate astfel 2 lucruri: că HTC va actualiza handsetul la cea mai nouă versiune Android timp de 2 ani după lansarea să și 2, ecranul spart va fi înlocuit gratuit, dar doar în primele 6 luni de la achiziție.

Grija față de client este întotdeauna binevenită, iar un ecran spart e probabil cel mai mare coșmar al unui posesor de smartphone. De aceea primim această veste cu optimism și așteptăm și alte servicii, precum cele de customizare a carcasei de exemplu, dar mai ales actualizări sosite ceva mai rapid.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×