Nokia N78 acum disponibil in SUA

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.752 ori
<b>Nokia N78 acum disponibil in SUA</b>Incepand de ieri, fanii Nokia din SUA au posibilitatea sa cumpere cel mai nou terminal din seria N, N78. Cu o lista de specificatii cel putin decenta si un pret cam piperat (560 de dolari), telefonul este adresat mai degraba clientilor business decat...

Incepand de ieri, fanii Nokia din SUA au posibilitatea sa cumpere cel mai nou terminal din seria N, N78. Cu o lista de specificatii cel putin decenta si un pret cam piperat (560 de dolari), telefonul este adresat mai degraba clientilor business decat adolescentilor.

Lista sa avansata de specificatii include A-GPS integrat, o camera de 3.2 megapixeli cu lentila Carl Zeiss si suport pentru conectivitate HSDPA de mare viteza in frecventele nord-americane de 850/1900 MHz. N78 este perfect pentru a folosi servicii ca Nokia Maps sau Share prin intermediul portalului Ovi. Reprezentantele oficiale Nokia vor avea acest nou telefon in oferta in Chicago si New York, dar handsetul va putea fi achizitionat si de la adresa.

Fiecare N78 soseste cu o licenta pe 3 luni (gratuita) pentru softul navigational Nokia Maps, care permite orientarea utilizatorilor si folosirea a peste 15 milioane de puncte de interes si a ghidarii vocale. Cu ajutorul A-GPS-ului puteti marca pozele pe care le faceti prin geotagging, mentionand zona in care au fost imortalizate imaginile. Nici fanii multimedia nu vor fi dezamagiti, de vreme ce handsetul include un player audio digital si un transmitator FM. Colectiile dumneavoastra de muzica vor putea fi stocate cu usurinta pe un card de maxim 8GB, compatibil microSD.

Telefonul soseste si cu accesorii pe masura, headsetul Nokia Stereo WH-600 si difuzoarele Bluetooth Stereo MD-7W.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×