BlackBerry OS 6.0, prezentat in actiune (Video)

1.363 ori
<b>BlackBerry OS 6.0, prezentat in actiune (Video)</b>Ieri a debutat Wireless Enterprise Symposium, evenimentul celor de la RIM, producatorul lui BlackBerry, ocazie cu care am putut vedea 2 noi modele de terminale ale companiei canadiene (Bold 9650 si Pearl 3G). De asemenea, urmatorul clip de prezentare...

Ieri a debutat Wireless Enterprise Symposium, evenimentul celor de la RIM, producatorul lui BlackBerry, ocazie cu care am putut vedea 2 noi modele de terminale ale companiei canadiene (Bold 9650 si Pearl 3G). De asemenea, urmatorul clip de prezentare pentru BlackBerry OS 6.0 a fost pus la dispozitia publicului, cu ocazia evenimentului:

Observati cat de bine arata interfata noii platforme si faptul ca functiile business se imbina perfect cu cele destinate consumatorului de rand. Ca mai toate sistemele de operare mobile si acesta este bazat pe touch, iar BB OS 6.0 vine cu un nou browser, cu o interfata proaspata, sistem de taburi, suport multitouch, un nou media player si o navigare mai intuitiva.

Scrollingul kinetic este de asemenea suportat in acest OS, care suporta si pinch to zoom, un inbox imbunatit, feeduri RSS incorporate si un meniu Home mai amplu si usor customizabil. Aplicatia foto a platformei aminteste de cea de pe iPhone, ceea nu este deloc un lucru rau. Lansarea lui BB OS 6.0 este programanta pentru iunie/iulie 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×