Samsung Galaxy Note intra pe piața europeană În ciuda problemelor cu Apple

1.183 ori
<b>Samsung Galaxy Note intra pe piața europeană În ciuda problemelor cu Apple</b>Samsung a început livrarea hibridului tableta/smartphone Galaxy Note și în Europa, se pare, în ciuda problemelor pe care le are cu Apple. și mai amuzant este faptul că acest terminal cu ecran de 5.3 inchi va debuta în Germania întâi, aceeași...

Samsung a început livrarea hibridului tableta/smartphone Galaxy Note și în Europa, se pare, în ciuda problemelor pe care le are cu Apple. și mai amuzant este faptul că acest terminal cu ecran de 5.3 inchi va debuta în Germania întâi, aceeași tară în care seria Galaxy Tab este interzisă cu desăvârșire în urma proceselor pe bază de brevete Apple.

La ora actuală Samsung încearcă să facă apel la decizia din Germania cu privire la produsele sale și mai ales la Galaxy Tab 10.1, dar are avantajul că Apple nu a atacat încă Galaxy Note. Vă reamintim că acest device cu diagonală mare vine cu un ecran 720p, procesor de 1.4 GHz, camera de 8 megapixeli în spate și de 2 megapixeli în partea frontală. Aparent adresat unui public feminin, conform studiilor Samsung, acesta device rulează Android 2.3 Gingerbread și având în vedere că vine cu stylus și Android 4.0 ar fi binevenit ca upgrade.

Samsung Galaxy Note intra pe piața europeană În ciuda problemelor cu Apple

știți probabil deja că există suport pentru stylus în Ice Cream Sandwich... Mai jos vedeți și un clip promoțional cu această mini-tableta sau maxi-smartphone, cum doriți să o vedeți. Sunt sigur că Apple va reacționa de îndată ce acest produs va ajunge în magazine... rămâne de văzut dacă va câștiga din nou procesorul și ce brevete mai încalca și Galaxy Note.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×