BlackBerry Passport primește un prim video hands-on; tastatura sa impresionează plăcut

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.019 ori
<b>BlackBerry Passport primește un prim video hands-on; tastatura sa impresionează plăcut</b>Deși este unul dintre cele mai ciudate telefoane pe care le-am văzut în ultimul timp, BlackBerry Passport este totodată și device-ul ce vine la pachet cu cea mai bună tastatură qwerty de pe piață, componentă ce este apreciată de foarte multe...

Deși este unul dintre cele mai ciudate telefoane pe care le-am văzut în ultimul timp, BlackBerry Passport este totodată și device-ul ce vine la pachet cu cea mai bună tastatură qwerty de pe piață, componentă ce este apreciată de foarte multe persoane din lumea business, acest telefon fiind destinat în special acestei categorii de public.

Recent, BlackBerry Passport a primit un prim video hands-on din partea retailer-ului britanic Carphone Warehouse care laudă foarte mult noua tastatură ce se regăsește pe acest device. Pe lângă funcțiile obișnuite de typing, tastatura lui Passport poate fi folosită și ca touchpad pentru a da scroll prin meniu sau pentru a șterge într-un mod foarte rapid cuvintele greșite prin intermediul unui gest de swipe.

Aflăm că telefonul vine la pachet cu un display Full HD de 4.5 inch, o cameră foto principală de 10 megapixeli și cu un procesor quad-core de 2.3 GHz. De asemenea, noul BlackBerry aduce margini din oțel inoxidabil și un asistent vocal ce se poate activa prin intermediul unui buton dedicat pe partea din dreapta a device-ului. Ajuns în mâinile celor de la Carphone Warehouse, ne așteptăm ca acest terminal să debuteze cât de curând în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×