Zvon: Procesorul Apple A5X nu va sosi și pe iPhone 5

1.016 ori
<b>Zvon: Procesorul Apple A5X nu va sosi și pe iPhone 5</b>A existat o oarecare similtutinde între procesorul integrat de iPad și cel de pe iPhone. Prima generație a iPad și iPhone 4 avea unul tactat la 1 GHz, a urmat iPad 2 cu un dual-core la 1 GHz, iar iPhone 4S avea același procesor dar subtactat la 800...

A existat o oarecare similtutinde Între procesorul integrat de iPad și cel de pe iPhone. Prima generație a iPad și iPhone 4 avea unul tactat la 1 GHz, a urmat iPad 2 cu un dual-core la 1 GHz, iar iPhone 4S avea același procesor dar subtactat la 800 MHz.
Â

Noul iPad integrează Apple A5X, un dual-core la 1 GHz updatat pe partea de procesare grafică cu patru nuclee și o serie de aplicații optimizate vor arăta foarte bine pe tableta Apple, mai ales În combinație cu retina display și rezoluția fabuloasă.

O serie de analiști din SUA spun că procesorul Apple A5X este dezvoltat special pentru tablete și nu va fi adus și pe iPhone 5, acolo se caută unul care să fie mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Vă reamintesc că bateria lui iPad 2 era de 25 Wh, iar noul iPad aduce 42.5 Wh: retina display și noul procesor grafic de tip quad-core necesită o baterie uriașă.

Este văzută pozitiv decizia Apple de a rămâne la un dual-core și asta pentru că majoritatea aplicațiilor din App Store sunt optimizate pentru el, iar un quad-core ar veni prea devreme, fără software care să-l scoată În evidență.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×