BlackBerry pregătește un nou model Porsche Design de lux și un Z3 LTE

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 970 ori
<b>BlackBerry pregătește un nou model Porsche Design de lux și un Z3 LTE</b>Se pare că BlackBerry pregătește un nou telefon de lux în colaborare cu Porsche Design, dar și un handset cunoscut ca Z3 LTE, după cum ne arată o serie de informații scăpate pe Internet. Ne așteptam din nou la un design original pentru modelul...

Se pare că BlackBerry pregătește un nou telefon de lux în colaborare cu Porsche Design, dar și un handset cunoscut ca Z3 LTE, după cum ne arată o serie de informații scăpate pe Internet. Ne așteptam din nou la un design original pentru modelul Porsche Design, dar și un preț foarte piperat.

Aparent numele noului venit este P9983, iar numele de cod folosit în cadrul companiei este BlackBerry Khan. Terminalul va rula BlackBerry 10 OS, va avea o tastatură QWERTY clasică, dar va integra și elementele specifice Porsche Design. Ecranul său va avea 3.5 inch în diagonală, iar handsetul va sosi cu 3 GB RAM, un procesor dual core de 1.7 GHz și 64 GB memorie internă, spațiu generos și pentru un model high end.

Produsul va avea o carcasă realizată din fibră de carbon și oțel și va fi gata până de Crăciun, cu un preț de 2000 de dolari. BlackBerry Z3 LTE are numele de cod intern Manitoba și va veni cu un display de 5 inch, un procesor dual core de 1.7 GHz, 2 GB RAM și mărime similară cu a lui BlackBerry Z30. Prețul lui Z3 LTE va fi mai mic de 400 de dolari, din câte știm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×