Huawei lansează telefonul Honor X1 iQiyi, cu ecran de 7 inch și serviciu TV local preinstalat

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.244 ori
<b>Huawei lansează telefonul Honor X1 iQiyi, cu ecran de 7 inch și serviciu TV local preinstalat</b>Huawei a lansat un nou mega telefon astăzi și aici mă refer mai degrabă la diagonală sa, decât la dotări. E vorba despre modelul Huawei Honor X1 iQiyi, iar bizarul nume din coadă se trage de la un serviciu local de televiziune finanțat de reclame...

Huawei a lansat un nou mega telefon astăzi și aici mă refer mai degrabă la diagonală sa, decât la dotări. E vorba despre modelul Huawei Honor X1 iQiyi, iar bizarul nume din coadă se trage de la un serviciu local de televiziune finanțat de reclame și care vine preinstalat pe terminal.

iQiyi este și un portal de filme și odată cu telefonul e inclus și un credit de aproximativ 30 de dolari pentru filme și seriale, ceea ce nu e puțin lucru pentru producții HD complet licențiate. Handsetul are o zonă din spate ce amintește de un MediaPad, mai degrabă decât de un Ascend, iar el vine cu un display de 7 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor quad core K910 de 1.7 GHz și 2 GB RAM.

Huawei Honor X1 iQiyi

Honor X1 iQiyi integrează și o cameră de 13 megapixeli în spate cu lentila wide angle, camera de selfie cu rezoluție de 5 MP, o baterie de 5000 mAh, iar toate acestea duc telefonul la prețul accesibil de 323 dolari. Noul venit dispune și de conectivitate 4G și de o interfață Huawei ce nu arată chiar rău. Remarcăm și că modelul vine cu butoane Android virtuale și nu capacitive.

Huawei lansează telefonul Honor X1 iQiyi, cu ecran de 7 inch și serviciu TV local preinstalat

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×