BlackBerry Priv primeşte clipuri promoţionale care îi detalieaza funcţiile unice (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 685 ori
<b>BlackBerry Priv primeşte clipuri promoţionale care îi detalieaza funcţiile unice (Video)</b>BlackBerry a &icirc;nceput să publice clipuri promoţionale pentru al său smartphone Android Priv, &icirc;n care scoate &icirc;n evidenţă funcţiile sale unice. Terminalul beneficiază de BlackBerry Hub, dar şi de Popup Widgets, despre care aflaţi...

BlackBerry a început să publice clipuri promoţionale pentru al său smartphone Android Priv, în care scoate în evidenţă funcţiile sale unice. Terminalul beneficiază de BlackBerry Hub, dar şi de Popup Widgets, despre care aflaţi mai multe în aceste clipuri.

Priv poate fi precomandat de pe ShopBlackBerry, dar doar de către utilizatori din SUA, Marea Britanie şi Canada, plus clienţii operatorului Rogers. Livrările handsetului încep de pe 6 noiembrie. Revenind la aceste clipuri, noul smartphone e prezentat drept un handset ultra securizat, cu acces la widgeturi popup cu un singur swipe şi cu muchii curbate dual ale ecranului Quad HD.

Observăm şi faptul că tastatura QWERTY oferă suport touch, iar cea virtuală are un sistem inteligent de predicţie. Camera include tehnologie Schneider-Kreuznach şi oferă suport pentru captura video 4K. Sistemul DTEK se ocupă de securitate, oferind ratinguri aplicaţiilor şi monitorizând permisiunile acordate acestora. Apoi vine un clip ceva mai artistic, pe care îl vedeţi mai jos.

El prezintă interconectarea dintre utilizatori şi folosirea lui Priv pentru a comunica cu cei dragi, dar şi cu partenerii de afaceri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×