Samsung le calcă pe urme celor de la ZTE; aceștia prezintă o tehnologie ce implică gesturi touch

1.287 ori
<b>Samsung le calcă pe urme celor de la ZTE; aceștia prezintă o tehnologie ce implică gesturi touch</b>Odată cu Nubia Z9, cei de la ZTE au prezentat și tehnologia pe care ei o numesc Frame Interactive, informație despre care aflați aici. Ei bine, deși puteau face asta &icirc;ncă de la debutul lui Galaxy S6 Edge, abia acum Samsung primește o serie de...

Odată cu Nubia Z9, cei de la ZTE au prezentat și tehnologia pe care ei o numesc Frame Interactive, informație despre care aflați aici. Ei bine, deși puteau face asta încă de la debutul lui Galaxy S6 Edge, abia acum Samsung primește o serie de brevete pentru o tehnologie similară ce implică gesturile touch pentru interacțiune.

Spre deosebire de ZTE care se folosește de marginile ecranului pentru deschiderea aplicațiilor sau anumite funcționalități, Samsung a decis să ia o abordare diferită. Aceștia ne dezvăluie faptul că viitoarele terminale mobile ar putea integra butoane transparente sau invizibile ce pot fi configurate pentru anumite funcții.

Butoanele în cauză vor fi plasate pe rama telefonului, în stânga, respectiv dreapta. Ulterior, utilizatorii își pot crea propriul tipar de butoane. Astfel, se pot asocia comenzi pentru deschiderea aplicației de cameră foto, sau pentru butoane necesare în jocuri pentru o experiență mai captivantă fără ocuparea ecranului de către degete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×