HTC Dream surprins in viata reala, scapat sub forma de link pe site-ul T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.379 ori
<b>HTC Dream surprins in viata reala, scapat sub forma de link pe site-ul T-Mobile</b>Va reamintim ca primul telefon Google Android, HTC Dream sau T-Mobile G1 se lanseaza marti, in data de 23 de septembrie, desi exista guri rele care afirma ca lansarea va intarzia. Pana atunci ne asteptam la o tona de scapari si zvonuri, care vor face...

Va reamintim ca primul telefon Google Android, HTC Dream sau T-Mobile G1 se lanseaza marti, in data de 23 de septembrie, desi exista guri rele care afirma ca lansarea va intarzia. Pana atunci ne asteptam la o tona de scapari si zvonuri, care vor face asteptarea mai picanta.

Prima "scapare" este imaginea de mai sus, o poza autentica cu HTC Dream in actiune, "scos la plimbare" pe bulevard, pentru a lua aer inainte de marea lansare. Nu avem informatii noi despre smartphone, specificatiile au ramas la fel (camera de 3.1 megapixeli, procesor de 528 MHz, 3G, Wi-Fi, touchscreen de 480 x 320 pixeli si tastatura glisanta QWERTY), dar acum este prezent si un pic de eye-candy branduit HTC pe web.

Cea de-a doua "scapare" ne-a parvenit via T-Mobile, HTC Dream fiind disponibil sub forma de link de pre-inregistrare pe site-ul operatorului (portalul pentru clienti my.t-mobile.com mai precis), dar deocamdata acest link nu functioneaza. Din nou, nici o specificatie sau informatie, iar lansarea ramane in continuare stabilita pentru marti.

Pagina HTC Dream

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×