HTC Dream surprins in viata reala, scapat sub forma de link pe site-ul T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.472 ori
<b>HTC Dream surprins in viata reala, scapat sub forma de link pe site-ul T-Mobile</b>Va reamintim ca primul telefon Google Android, HTC Dream sau T-Mobile G1 se lanseaza marti, in data de 23 de septembrie, desi exista guri rele care afirma ca lansarea va intarzia. Pana atunci ne asteptam la o tona de scapari si zvonuri, care vor face...

Va reamintim ca primul telefon Google Android, HTC Dream sau T-Mobile G1 se lanseaza marti, in data de 23 de septembrie, desi exista guri rele care afirma ca lansarea va intarzia. Pana atunci ne asteptam la o tona de scapari si zvonuri, care vor face asteptarea mai picanta.

Prima "scapare" este imaginea de mai sus, o poza autentica cu HTC Dream in actiune, "scos la plimbare" pe bulevard, pentru a lua aer inainte de marea lansare. Nu avem informatii noi despre smartphone, specificatiile au ramas la fel (camera de 3.1 megapixeli, procesor de 528 MHz, 3G, Wi-Fi, touchscreen de 480 x 320 pixeli si tastatura glisanta QWERTY), dar acum este prezent si un pic de eye-candy branduit HTC pe web.

Cea de-a doua "scapare" ne-a parvenit via T-Mobile, HTC Dream fiind disponibil sub forma de link de pre-inregistrare pe site-ul operatorului (portalul pentru clienti my.t-mobile.com mai precis), dar deocamdata acest link nu functioneaza. Din nou, nici o specificatie sau informatie, iar lansarea ramane in continuare stabilita pentru marti.

Pagina HTC Dream

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×