BlackBerry Storm se vinde ca painea calda prin Verizon

2.768 ori

BlackBerry Storm este unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate vreodata, un mare rival al lui iPhone si primul handset cu touchscreen produs de RIM. Totusi, iata ca exista si aspecte care stirbesc farmecul acestui terminal, cum ar fi...

BlackBerry Storm este unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate vreodata, un mare rival al lui iPhone si primul handset cu touchscreen produs de RIM. Totusi, iata ca exista si aspecte care stirbesc farmecul acestui terminal, cum ar fi declaratia recenta a producatorului sau, conform careia Storm ar fi cel mai bine vandut telefon Verizon vreodata.

BlackBerry Storm

Pe langa lauda desarta a propriei companii, ne deranjeaza ca nu dispunem si de cifre care sa sustina o astfel de afirmatie, de vreme ce nici producatorul, nici operatorul care comercializeaza handsetul nu au anuntat numarul de unitati vandute. In plus, exista numeroase persoane care au returnat telefoanele BlackBerry Storm din cauza problemelor sale.

Surprinzator este si faptul ca RIM a declarat ca a vandut 6.9 milioane de smartphone-uri in intervalul septembrie-noiembrie, dar totusi a uitat sa il aduca in discutie si pe cel al unitatilor Storm vandute. Poate ca suma totala se apropie prea mult de cea a concurentei Apple, care are handicapul de a fi comercializat un singur terminal, si acela destul de vechi deja.

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×