BlackBerry trimite invitații presei pentru un eveniment programat pe 18 septembrie; Un nou telefon lansat?

1.304 ori
<b>BlackBerry trimite invitații presei pentru un eveniment programat pe 18 septembrie; Un nou telefon lansat?</b>BlackBerry a trecut într-un con de umbră în ultima vreme, pe măsură ce companii că Apple, Samsung sau ASUS au lansat produse noi. E momentul acum să vorbim din nou despre canadieni, care pregătesc o lansare pentru săptămâna viitoare. &nbsp;...

BlackBerry a trecut într-un con de umbră în ultima vreme, pe măsură ce companii că Apple, Samsung sau ASUS au lansat produse noi. E momentul acum să vorbim din nou despre canadieni, care pregătesc o lansare pentru săptămâna viitoare.

BlackBerry a trimis invitații presei pentru un eveniment organizat pe 18 septembrie, cel mai probabil menit să ne prezinte handsetul BlackBerry Z30, cunoscut și ca A10 pentru o vreme. Speculațiile afirmă că lansarea ar include și debutul lui BBM pentru iOS și Android, mai ales că BlackBerry a promis să livreze acest produs până la finalul verii și acel deadline a cam trecut.

Dacă îmi amintesc bine compania avea în roadmap și un phablet, deci ne-ar putea surprinde cu un astfel de device, mai ales că diagonalele mari sunt la modă în această lună. în intervalul septembrie-octombrie ar trebui să vedem și Nokia și HTC trecând la phableturi, deci poate că e momentul și pentru BlackBerry să o facă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×