Nexus 5 ar putea sosi cu stabilizare optică, Împrumutând camera de la LG G2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.313 ori
<b>Nexus 5 ar putea sosi cu stabilizare optică, Împrumutând camera de la LG G2</b>Ce vedeți mai jos în imaginea de mici dimensiuni sunt componentele camerei de pe Nexus 5, conform documentelor oficiale FCC. în a doua imagine vedeți cum arată mecanismele camerei de pe LG G2, deci aceste două camere sunt similare. &nbsp; Nokia și...

Ce vedeți mai jos în imaginea de mici dimensiuni sunt componentele camerei de pe Nexus 5, conform documentelor oficiale FCC. în a doua imagine vedeți cum arată mecanismele camerei de pe LG G2, deci aceste două camere sunt similare.

Nokia și HTC sunt două companii care s-au remarcat prin utilizarea stabilizării optice pe terminalele lor, iar acum li se alătură și LG. Deja aveam pe flagship-ul LG G2 o astfel de tehnologie și se pare că și Nexus 5 o va primi. Cei care au analizat documentele de la FCC afirmă că Nexus 5 e inspirat din LG G2, la fel cum Nexus 4 a fost inspirat din LG Optimus G.

Nexus 5 ar putea sosi cu stabilizare optică, Împrumutând camera de la LG G2

Evident, noul Nexus nu vine cu butoane fizice în partea din spate și nu pot garanta nici că păstrează ecranul edge to edge de 5.2 inch. Zvonurile afirmă că terminalul Nexus 5 va sosi cu un ecran de 4.96 inch, o baterie de 2300 de mAh, procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, Android 4.4 KitKat și o cameră cu senzor mare și stabilizare optică. Samsung are două telefoane Nexus deja, la egalitate cu LG, se pare. Oare când vor primi și Motorola și Sony o șansă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×